Πληροφορίες

Καλωσήρθατε. Οι «Del Finoi» είναι ένα podcast στο οποίο μαζί με τον Andreas Trianta καταρχήν αλλά και (ελπίζουμε) με άλλους συντελεστες στο μέλλον, συζητάμε. Συζητάμε πολιτικά προσπαθώντας να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία σειρά με διαλεκτικό τρόπο και να ανιχνεύσουμε πολλαπλές διαστάσεις του πολιτικού όπως αυτό διαμορφώνεται στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Είναι προφανές, αλλά καλό είναι να το λέμε, ότι εκφράζουμε αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές μας απόψεις όπως αυτές σχηματίζονται μέσω των εξ ορισμού περιορισμένων αντιληπτικών μας ικανοτήτων. Πέραν αυτού ουδέν.
Επιλέξαμε τη μορφή του podcast γιατί αφενός μας αρέσει πολύ η κουβέντα και αφετέρου γιατί θεωρούμε ότι δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιείται ένας διάλογος πιο ψύχραιμος, πιο συμπαγής και πιο διασκεδαστικός σε σχέση με άλλες μορφές δημόσιας ψηφιακής επικοινωνίας. Στην παρούσα συγκυρία θεωρούμε αυτά τα χαρακτηριστικά απολύτως αναγκαία σε προσωπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο.
Την προέλευση του ονόματος του podcast θα την ακούστε στο πρώτο επεισόδιο.
Το podcast μας μπορείτε να το παρακολουθείτε σε αυτό το site αλλά και μέσω του facebook group (συμμετέχοντας με τα σχόλια σας)

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο podcast μέσω ειδικών εφαρμογών και aggregators:

Listen on Google Podcasts
itunes (coming soon)

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά το περιεχόμενο, τα τεχνικά ζητήματα ή ότιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του Support chat στο facebook group.

Για την ώρα τα επεισόδια μας θα είναι εβδομαδιαία και θα ανεβαίνουν κάθε Κυριακή απόγευμα.
Καλή ακρόαση